Arhiv za april, 2009

nevarno NEVARNO

petek, april 24th, 2009

Kaj pa lahko počnem zdaj, ko so že Janševi udarniki v parlamentu začeli uporabljati žargon tržaških fašistov o fojbah po vzoru špageti-zgodovinijade Srce v breznu ???

   fascismo.jpg

Ja, pravzaprav ne morem nič, samo to, da se 27. aprila OB DNEVU OF v stilu upora proti okupatorju ODPRAVIM V LJUBLJANO ...

o-f-1.jpg

... in se udeležim PROTIFAŠ ISTIČNEGA SHODA FRONTE ZA SVOBODO SVETA !!!

     zavrzi.jpg

Bošta Turk (psevdonim v odhajanju)

Meduzina govorica …

sreda, april 22nd, 2009

Baje bi moral okameneti pred Gorgoninim* pogledom, meni pa vedno pogosteje sapo jemlje Meduzina govorica ...

   meduza-burden.jpg

... s katero mi UPRAVA Nove ljubljanske banke (NLB) na temo državnega reševanja t.i. tajkunske lastnine v obraz luča vedno nove sprenevedavosti in laži. Če je novonastavljeni PREDSEDBNIK UPRAVE NLB DRAŠ KO VESELINOVIČ le kakšen mesec nazaj nepoučenemu slovenskemu občestvu še dobrovoljno pojasnjeval, kako zanemarljiv in bagatelen bilančni delež znotraj največje državne banke predstavljajo managersko-prevzemni krediti, nam je celotna upravniška falanga NLB ob nedavnem skupinskem pojasnjevanju razlogov za odlog plačevanja enega samega tovrstnega "kreditka v višini 150 MIO" povedala nekaj povsem nasprotnega. ČLAN UPRAVE NLB SLAVKO JAMNIK je namreč v nasprotju s svojim predsednikom na vso moč odkrito razložil, kako bi nasilno vnovčevanje založenih tajkunskih delnic "SEVEDA POVZROČILO VEČJO AL PA SPLOŠ NO NELIKVIDNOST"... Če smo natančni, gospod Jamnik pravzaprav ni bil najbolj jasen, za kakšno oziroma kako grozljivo nelikvidnost bi v tem primeru šlo: za "večjo", "splošno", ali mogoče samo "dodatno"? Vendar pa to sploh ni važno, smisel Meduzinega pošastnega pogleda oziroma njene pošastne govorice je namreč samo v tem, da vas ... se pravi nas ... PRESTRAŠ I do te mere, da vam ... se pravi nam ... OKAMENI SPOMIN.

Bošta Turk (psevdonim v odhajanju)

*Gorgone so mitološke pošasti s kačami namesto las in s pogledom, vsled katerega človek okameni. Imena treh strašnih sester so: Meduza, Steno in Evriala.

BANKA SAMO ZA NAJBOGATEJŠ E …

sreda, april 1st, 2009

… IN AVTOBUSI SAMO ZA ČRNCE ???

1963.jpg

    Roy Lichenstein/ USA – 1963

Bošta Turk (psevdonim v odhajanju)